Манчестър Юнайтед се отказа от Артуро Видал

Манчестър Юнайтед се отказа от Артуро Видал | StandartNews.com

Манчестър. Манчестър Юнайтед се отказа от привличането на Артуро Видал.

Ръководството на Ювентус е готово да продаде чилийския полузащитник като се надяваше да прибере 32 милиона лири от "червените дяволи".

27-годишният футболист преодоля контузия, за да впечатли с изявите си на Световното първенство в Бразилия, но мениджърът от "Олд Трафорд" Луис Ван Гаал е преценил, че няма нужда от Видал.

В момента националът на Чили е на почивка, а пред La Tercera заяви относно слуховете за Юнайтед: "Чух тази информация, но не съм говорил с никой."

Агентът на Видал Фернандо Фелисевич бе в Лондон, за да финализира сделка с Арсенал за друг негов клиент - Алексис Санчес, след което е трябвало да отиде за преговори и в Манчестър, информира още Daily Mail.

"В момента се наслаждавам на ваканцията си. Когато се върна в Италия, ще видим какво ще се случи. Всеки би искал да играе в един от най-големите клубове в света", каза още Видал.

Английското издание съобщава, че Юнайтед оценява футболиста на Ювентус на колко милиона по-малко от исканата сума. "Червените дяволи" не са склонни да дадат повече пари за Видал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай