Любо Пенев: Случи се това, за което говорих

Той сподели, че иска нови попълнения

Любо Пенев: Случи се това, за което говорих | StandartNews.com

Любослав Пенев сподели мнението си след загубата на неговия ЦСКА-София с 1:0 в дербито с Левски. Ел Голеадор не пропусна да даде коментара си по адрес на съдията Владимир Вълков, който даде спорен директен червен картон на Едвин Джеси за нарушение срещу Иван Горанов. 

“Играхме добре, въпреки че почти 50 минути бяхме с човек по-малко. Бяхме близо да изравним след тази наша грешка. Допуснахме недоразумение и се получи този автогол. Имаме скоростни футболисти и искаме противникът да бъде изненадан. За мен лично няма червен картон. Ако за съдията има такъв, би било редно да покаже и червен картон на играч от Левски. Защото имаше такива ситуации за втори жълт или директен червен картон. Например ситуацията при гола. Главният и четвъртият съдия си прехвърлят отговорността - видях, не видях… Стоянов гледа от четири метра и трябва да види. Участваше съвсем целенасочено, но само когато има фаул срещу Левски. За фаулове срещу ЦСКА не помага. Джеси слага ръка на рамото - червен картон. Секунди след това удар срещу Турицов, но четвъртият съдия не помага. Загубихме с един удар, но не заслужавахме това”, коментира Любо Пенев, след което се върна към думите си от вчера, главният съдия Владимир Вълков е гласен за бушон. “Винаги говоря за футбол. Не виждам нищо странно да се коментират съдиите. Това, което казах вчера, се случи днес”, добави той. Пенев сподели, че отборът му се нуждае от нови попълнения.

“Имаме класа, но тя не е достатъчна. Имаме нужда от още качествени футболисти, за да е по-сериозна конкуренцията. Не вкарахме гол. Първото и второто имахме по две-три ситуации, но последния пас ни липсваше”, завърши Любо Пенев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай