"Лудогорец" почва с молдовски "орли"

"Лудогорец" почва с молдовски "орли" | StandartNews.com

Подготвени сме, отсече Бруно Рибейро

Новият поход на "Лудогорец" в Европа ще тръгне от Молдова. Българският шампион се падна срещу дебютанта в турнира "Милсами" във втори квалификационен кръг. Първият мач ще бъде на 14 или 15 юли, а реваншът на 21 или 22 юли. "Лудогорец" ще бъде домакин в първата среща, а седмица по-късно ще гостува в Орхей. За "Милсами", който е създаден през 2005 година, това е първа титла. Прозвището им е "орлите", както и на разградчани. "Белите"
стигнаха до трофея по изключително драматичен начин. Отборът завърши с равни точки (55) с втория "Дачия" и третия "Шериф", но има по-добър баланс в мачовете с тях.

Треньорът на шампионите Бруно Рибейро предупреди, че молдовците не са за подценяване. Португалецът обяви, че му предстои работа по проучването им. "Подготвени сме, но ще бъдем още по-подготвени за деня на мача, който е следващия месец. Това ще е първата ни официална среща. В четвъртък ще гледаме "Милсами" в двубоя за суперкупата на Молдова. Ще работим на максимума до мача. Имаме условия да свършим много задачи и нашата основна цел е да печелим всички мачове. Имаме качествени играчи и ще дадем най-доброто, за да продължим в следващата фаза на Шампионска лига", коментира Рибейро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай