"Локо" ще спасява и кариерата на Гаджев

"Локо" ще спасява и кариерата на Гаджев | StandartNews.com

Трансферните бомби в "Локо" (Пд) продължават да избухват с пълна сила. След като вчера Иван Иванов - Русия официално подписа за година и половина с пловдивчани, сега пред трансфер в клуба е Владимир Гаджев. Бившият играч на "Левски" е без работа от началото на календарната година. Ако 28-годишният футболист реши да рита по родните терени, то той ще играе най-вероятно за "Локо". Това обяви собственикът на "черно-белите" Христо Крушарски пред "Дарик".

"Казал съм ви, че селекцията в "Локомотив" я прави старши Илиан Илиев. Ако той пожелае да привлечем Владимир Гаджев, ще се заема със задачата и ще му го осигуря", отсече бизнесменът. Той предпочита да остави всичко около бъдещето на "Лаута" в ръцете на треньора Илиан Илиев. Самият варненец иска да подсили състава на "смърфовете" с опитни футболисти. Освен това добре познава Гаджев от престоя си на "Герена". Самият Гаджев бе свързван само за тази зима с трансфери в "Славия" и "Левски". Като дори излезе информация, че той твърдо е решил да играе в България, като тренираше с отбора на "Пирин" (Разлог) преди две седмици.

Все пак на "Локо" днес им предстои гостуване на "Монтана" в мач от 25-я кръг на "А" група. Пловдивчани са без контузения Емил Гъргоров, като Илиан Илиев реши да вземе на негово място французина Ясин Амрауи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай