Ливърпул размаза Челси, младок обра овациите

Хората на Клоп не оставиха съмнение в превъзходството си

Ливърпул размаза Челси, младок обра овациите | StandartNews.com

Младокът Конър Брадли блесна и вдъхнови Ливърпул, който срази Челси с 4:1 на „Анфийлд”, за да остане с 5 точки аванс на върха в класирането на Висшата лига преди в неделя да гостува на Арсенал в голям и важен сблъсък. 

Младокът се отчете с гол и 2 асистенции и обра овациите на феновете с фантастичното си представяне. Червените доминираха сериозно и можеха да спечелят и по-убедително, но Дарвин Нунес успя да удари 4 греди и да изпусне дузпа, което този път не бе фатално. 

В крайна сметка хората на Клоп не оставиха съмнение в превъзходството си, като вкараха два гола още до почивката, а след това реализираха и още два пъти. Лондончани не бяха на необходимото ниво, като само около попадението, което вкараха има период от около десетина добри минути. Те остават с 31 точки, докато Ливърпул има 51, пише gol.bg. 

За домакините Конър Брадли остана в състава, въпреки че Трент Александър-Арнолд се завърна в групата, но започна на пейката. Там бе и Андрю Робъртсън, след като Клоп предпочете отново да разчита на Джо Гомес отляво. Триото в предни позиции отново включваше Луис Диас, Диого Жота и Дарвин Нунес. За Челси имаше само една промяна от мача за ФА Къп срещу Астън Вила, като Бен Чилуел замени Алфи Гилкрайст. Нкунку и Густо останаха сред резервите. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай