"Левски" вдигат национал за старта с "Локо" (Пд)

"Левски" вдигат национал за старта с "Локо" (Пд) | StandartNews.com

"Левски" дочака крило от Пловдив

"Левски" все пак успя да се пребори за Луис Педро. "Ботев" разтрогна с холандеца, но ще получи известна компенсация за това от "сините". Крилото се появи на тренировката на "Герена", за да се запознае със съотборниците си. Той ще подпише официално днес със столичани и ще бъде картотекиран за мача с "Локо" (Пд). Преди него "Левски" взе още двама играчи от канарчетата" - Веселин Минев и Георги Сърмов. С привличането на Педро "сините" увеличиха конкуренцията за още един пост - ляво крило. До сега там се подвизаваше таланта Владислав Мисяк. Очаква се до дербито с ЦСКА на "Герена" да вземат поне още един чужденец.

"Сините" правят всичко възможно и да вдигнат за първата среща с "Локомотив" (Пд) Владимир Гаджев, който се оплаква от травма в прасеца.

"Ще видим дали сме готови за първенството", обяви треньорът на "черно-белите" Неделчо Матушев. На "Лаута" пък призоваха всички фенове да помогнат с каквото могат на отбора. "Говорих с хора от Атланта, които също искат да помогнат", хвърли бомбата вчера шефът на сдружението "Бъдеще за Локомотив" Диан Колев. "Г-н Христо Бонев винаги ще помага, а Атанас Узунов никога не е уволняван", допълни той по повод смяната на управата, която тече в момента. Сдружението на феновете очаква да издържа клуба по 4 направления. Схемата обаче разчита на единия гол ентусиазъм засега.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай