"Левски" удари ас с клауза "Бербо"

"Левски" удари ас с клауза "Бербо" | StandartNews.com

София. "Левски" са си взели поука от миналото, копирайки "Манчестър Юн". "Сините" се застраховаха от бягство на Кристовао Рамос през лятото с клауза "Бербо". Тя им позволява автоматично да подновят договора с гологлавото крило при условия, изгодни за клуба. Ситуацията обаче не се нрави на португалеца, който на няколко пъти си направил устата за по-голяма заплата. Особено, ако титлата дойде на "Герена".

Именно ситуацията с договора е една от причините Рамос да изпадне в дупка, от която излиза трудно в последно време. Той ще трябва да се задоволи със сегашната си заплата, ако остане в "Левски" или пък да си намери нов купувач.

В същото време доста чужди специалисти са изявили мераци да водят "сините" през следващото първенство заради ситуацията около Николай Митов, чието бъдеще ще стане ясно след края на първенството. Сред тях имало доста интересни имена от Испания, научи "Стандарт". Дербито на "Герена" срещу "Лудогорец привлече доста чужди мениджъри, а от "Левски" едва смогнаха да им намерят прилични места на трибуните заради намаление капацитет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай