"Левски" се раздели с Илиян Йорданов

"Левски" се раздели с Илиян Йорданов | StandartNews.com

София. "Левски" прекрати днес по взаимно съгласие трудовоправните си взаимоотношения с нападателя Илиян Йорданов, съобщиха от клуба на официалната си страница.

Днес пък "сините" се прибраха в София от подготвителния лагер в Созопол.

На първо място съм доволен от това, което свършихме като работа. Футболистите знаеха предварително, че ще им е малко по-тежко от нормалното, приеха нещата съвсем професионално. Времето ни провали само днешната контрола", коментира наставникът на "Левски" Тони Здравков.

"До 31-ви януари, когато затваря трансферният прозорец на повечето места ще е по-трудно. Повечето футболисти все още се ориентират. Първенства като нашето са спасителния бряг, тъй като при нас трансферите спират по-късно. Сега всеки чака до последно, ако може да се реализира на друго място. Как ще се оправяме без Гари и ако продадем Гаджев? С наличните кадри. Всички сме наясно, че ще е трудно, но такава ни е орисията в момента. Да се работи тежко и трудно, но за сметка на това да се печели. Няма да откроявам никой от младите футболисти", добави наставникът на "сините", цитиран от gong.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай