"Левски" пусна виртуални билети за мача с Локо (Пд)

Пропуските са по 10 лв

"Левски" пусна виртуални билети за мача с Локо (Пд) | StandartNews.com

След като преустанови издаването и продажбата на билети за домакинството си на Локомотив (Пловдив) в неделя, "Левски" стартира продажба на вируални билети за срещата. Всеки привърженик, който желае да подрепи отбора, ще може да си закупи специален колекционерски билет на стойност 10 лева за всикчи сектори. 

Ето и обръщението на клуба към феновете:

"Левскари,

във връзка с  издадена заповед от министъра на здравеопазването Кирил Ананиев всички спортни мероприятия от утре, 10 юли, ще се провеждат без публика.

Това няма да ни даде възможност да изживеем поредните 90 минути заедно, но за пореден път публиката на „Левски“ ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си специален колекционерски билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лева, а "ПФК Левски“ пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ за мача с „Локомотив“ (Пловдив) от XXХI кръг на Първа лига. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с епидемията от COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Талони се продават в официалния магазин на "ПФК Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, „На тъмно“, билетен център НДК.

Вземи своя билет! Бъди част от историята! Нека отново постигнем „пълен стадион в сърцата“...

Един за всички, всички за „Левски“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай