Левски отчая Славиша Стоянович

Разочароваща игра на последната контрола

Левски отчая Славиша Стоянович | StandartNews.com

 

Найджъл Роберта вкара единствения гол и Левски победи с 1:0 Спортист (Своге) на собствен терен в последната контрола на "сините" по време на зимната подготовка. 26-кратните шампиони ще домакинстват на Монтана в първия мач от втория полусезон.

Старши треньорът Славиша Стоянович изненада само с едно име в титулярния си състав и то бе на Звонимир Никулич, който започна на мястото на капитана Николай Михайлов на вратата.

Левски поведе още в деветата минута, когато Насиру Мохамед свали с гърди топка за Найджъл Роберта и нидерландецът вкара с мощно воле от около 12 метра. Ивайло Найденов пък удари греда малко по-късно, а "сините" пропиляха още няколко положения до края на полувремето.

Второто полувреме бе много бавно и мудно, а Левски създаде първото си положение в 75-ата минута. Матео Стаматов дриблира в наказателното поле и подаде на Валери Божинов, но ветеранът, който влезе на терена секунди по-рано, изпрати топката над вратата. Патрик-Габриел Галчев също стреля два пъти неточно и мачът завърши при резултат 1:0.

Веднага след мача, Славиша Стоянович изказа недоволството си от играта на Левски.

"Изобщо не съм доволен. Не бяхме концентрирани, много комплицирахме играта ни. Нямам думи. Ако тези момчета искат да играят в Левски, трябва да видя промяна. По време на подготовката нещата изглеждаха добре, но тук е тотално различно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай