"Лаута" изкара акъла на Якин

"Лудогорец" дава билети без пари на таланти

"Лаута" изкара акъла на Якин | StandartNews.com

София. Къде попаднах? Треньорът на "Базел" Мурат Якин на няколко пъти си задаваше този въпрос по време на мача "Локо" (Пд) - "Лудогорец". Швейцарецът с турски корени дойде лично да разузнава "орлите", които спечелиха 1:0. Якин обаче се впечатли най-много от стадиона, научи "Стандарт". Гостът попитал хората около него дали на "Лаута" не е имало бомбен атентат, че изглежда по този начин. Иначе спецът отказа да коментира играта на "Лудогорец". Размекна го единствено момченце с фланелка на "Щутгарт". Якин похвали малчугана за избора на екип и му даде автограф. Мурат игра два сезона за "швабите" заедно с Красимир Балъков.

"Лудогорец" пък предприе нов хитър ход, за да привлече повече публика на стадион "Васил Левски" в сряда. "Орлите" обявиха, че ще раздават безплатно билети за млади футболисти от цялата страна. "Приемаме заявки от всички школи, които искат техните таланти да гледат мача. Ограничение няма, нито пък ни интересува клубната принадлежност", обявиха от клуба. "Така ще подпомогнем на всички. Нека младите чуят на живо химна на Шампионската лига. Това ще бъде допълнителна мотивация за тях", продължават от "Лудогорец".

Шампионите се похвалиха също, че са успели да покрият всички изисквания, които имаше УЕФА към тях за домакинството в сряда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай