Кой убеди Зидан да се върне в Реал Мадрид

Отказах няколко предложения, за да се завърна тук, категоричен Зизу

Кой убеди Зидан да се върне в Реал Мадрид | StandartNews.com

Зинедин Зидан разкри, че когато е бил потърсен от Флорентино Перес още преди няколко дни, е усетил, че трябва да се върне в Реал Мадрид. Снощи французинът бе обявин официално за треньор с договор до 2022-а година и за втори път бе представен официално. Очевидно босът на столичани се е обърнал към него веднага след отпадането от Аякс миналата седмица.
„През тези няколко месеца си починах, но когато президентът и клубът ме потърсиха, почувствах, че сега е правилният момент да се върна и нямаше как да откажа. Тук съм, защото го искам. Вероятно преди 4 месеца щях да откажа. Сега обаче е различно. Това е най-добрият клуб в света и съм щастлив да бъда тук. Имаме 4 дни до следващия мач, който е най-важният“ заяви Зидан пред многобройните репортери.
„Когато си спечелил много неща е нормално да имаш и спад. Гледах какво се случва в клуба и не ми хареса това, което стана. Сега единственото, за което трябва да мислим е какво да направим в оставащите 11 мача. След това ще мислим за следващите години“ добави той.
„Искам да бъда ясен за едно: когато си тръгнах това бе правилният момент за промяна за мен и играчите. Те просто имаха нужда от това. Не исках да напускам, но това бе точното решение. Имах няколко предложения, но ги отказах, защото искам да бъда тук“ каза още Зидан.
„За следващия сезон ще има промени. Сега обаче не е момент да говорим за тях. Важното е, че съм тук. Отговорността наистина е голяма. Всички момчета обичат клуба, а аз съм още един от тях. Не съм забравил хубавите неща, но помня и лошите. Отново искам този клуб да се справя по възможно най-добрия начин и да бъде там, където трябва. Това е специален ден и аз съм радостен, че отново съм у дома. От утре започва работата!“.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай