Кой чака ЦСКА-София и Локо (Пд) в III кръг на Лига Европа

Олимпия (Любляна) и Хайдук (Сплит) са сред вероятните съперници на "червените"

Кой чака ЦСКА-София и Локо (Пд) в III кръг на Лига Европа | StandartNews.com

Станаха ясни потенциалните съперници на ЦСКА София и Локо (Пд) в третия предварителен кръг на турнира по футбол Лига Европа. Столичани трябва обаче преди това да преодолеят беларуския БАТЕ Борисов, като изходът ще се реши в един мач в София, а Локо (Пд) ще играе с Тотнъм в Пловдив.
При успех "червените" могат да бъдат изпратени от жребия срещу датския Сондериске, който попада директно в третия кръг. Останалите три варианта за съперници на ЦСКА София ще бъдат победителите в двойките Б36 Торшавн (Фарьорски острови) - Дъ Ню Сейнтс (Уелс), Ренова (Северна Македония) - Хайдук Сплит (Хърватия) и Олимпия Любляна (Словения) - Жрински Мостар (Босна и Херцеговина).
В два от потенциалните съперници на ЦСКА София има и българско присъствие. Това са Хайдук, където играе Кристиян Димитров, както и Олимпия Любляна с Ангел Лясков.

Носителят на Купата и Суперкупата на България отбор на Локомотив Пловдив узна потенциалните си съперници в третия предварителен кръг на Лига Европа, ако постигне чудото и преодолее финалиста от Шампионската лига през 2019 година Тотнъм. 
Това са сръбския Войводина (Нови Сад) и победителите от двойките Ботошани (Румъния) - Шкендия (Северна Македония) и Макаби Хайфа (Израел)/Железничар (Босна и Херцеговина) - Кайрат (Казахстан).

Мачът на Локомотив с Тотнъм е на 17 септември в Пловдив, като победителят ще се реши в една среща.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай