Костов отсече! Остава ли треньор на Левски

Наставникът на сините даде извънреден брифинг

Костов отсече! Остава ли треньор на Левски | StandartNews.com

Треньорът на Левски Николай Костов даде извънредна пресконференция на "Герена".

"Сядам пред вас приятелски и добронамерено, за да не остане с впечатление, че Костов се укрива. Вчера имахме тренировка в залата и не се укриваме. Сега е моментът да се извиня за агресивното поведение след мача с ЦСКА. Винаги съм се старал да бъда коректен с вас", започна Костов.

"Има неща, които като увод на тази пресконференция да кажа, че съм много засегнат от много неща, които се случиха. Всичко това се случва, когато преживяваме загуби и имаме слаби резултати. Тежестта пада върху треньора и аз съм поел отговорност".

"Засегна ме изтичането на някаква информация, което е внушение на левскарската общественост, че Костов и някои от футболистите са имали пререкания на полувремето срещу ЦСКА. За това сядам за да опровергая тази неистина", заяви с категоричност той.

"Няма от какво да се гордея от тези 10 месеца, но не се срамуваме, тъй като вие сами проследихте в периода, в който работихме заедно, че не всичко беше толкова лошо, колкото излиза в обществеността като внушения".

"В моменти, в които изпитвахме някакви затруднения веднага настъпваше някаква атака, която естествено повлия на психиката на футболистите и на всички, които се занимаваме с играта на отбора".

Времето, което сме си дали, е до празниците. Не искам да ангажирам Сираков, който е в чужбина със семейството си. Той заслужава почивка. След това ще направим по-истински разговор, в който ще участват всички ръководители. Сега ще тренираме отбора. Трябва да изчакате за моята оставка".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай