Кокала: Играхме феърплей за разлика от порното на Овча купел

Кокала: Играхме феърплей за разлика от порното на Овча купел | StandartNews.com

Стара Загора. В този мач победи феърплея за разлика от Овча купел, където се е игра едно порно. Два отбора /б.а Славия и Ботев/ сътвориха огромен гаф и не знам докъде ще продължава да затъва надолу българският футбол. Това заяви селекционерът на столичните железничари Емил Велев след мача Берое –Локомотив, който е игра късно вечерта във вторника на стадиона под Аязмото. След един мъжки сблъсък двата отбора завършиха наравно – 1:1, с голове на Георги Андонов за домакините и Димитър Илиев за столичани.

„Не мога да си помисля, че някой може да ни подари три точки, това е недостойно и недопустимо за мен и нашия отбор, добави Кокала. Очевидци на мача Славия – Ботев Враца, са потвърдили, че на него са станали срамни и недостойни неща.

„Берое" имаше повече и по-чисти положения, но за наша радост ние успяхме за изравним и тази точка може да ни помогне за останем в „А" група", добави Велев.
„Търсехме на всяка цена победата, имахме ситуации, в които можехме да решим мача, но една нелепа грешка ни лиши от победата, добави пък помощник-треньора на беройци Левон Апкарян. Той призна, че колкото и да се стараели да не мислят за най-важния мач за сезона – финалът за Купата на България с Левски идната сряда в Ловеч, очевидно той е бил в мислите на повечето футболисти. Още не било ясно дали след гостуването на Литекс в събота беройци ще остана на лагер в Града на люляците до сряда или ще се завърнат у дома.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай