Кое стопли треньора на "Левски"

Славиша Стоянович благодари на екипа изчистил терена на Герена

Кое стопли треньора на "Левски" | StandartNews.com

Треньорът на "Левски" Славиша Стоянович коментира победата днес с 2:0 срещу Монтана. Сърбинът бе доволен от крайния резултат, но не и от играта на „сините“.

„Преди да анализираме мача и искам да благодаря на хората, които изчистиха терена, за да играем при нормални условия. Три точки са си три точки. Ще съм честен обаче - не играхме така както исках. Трябва много работа и концентрация, за да вдигнем Левски на по-високо ниво. Допуснахме много положения през първите 10-15 минути от мача. Малко повече концентрация ни трябва, да сме по-бързи при паса, по-агресивни. Днес само на моменти бяхме такива, но трябва по-добре да играем“, заяви Славиша.

„Вкарахме и двата гола в правилния момент. Бяха хубави голове, не мога нищо да кажа, но трябва повече да владеем топката и да сме организирани“, добави той.

„Футбол се играе 90 минути, не може да играеш на етапи. Възможно е студеното време и теренът да са оказали влияние, но това не е оправдание. За началото на пролетния дял от сезона е добре за нас. Искахме три точки, спечелихме ги, но трябва по-добре да играем“.

„Заздравихме защитата с пристигането на Михайлович, който играе и вдясно и вляво, ако трябва и крило. Фейсал Рерас също дойде. Трябва да се подготвят. Михайлович е по-добре физически, но не мога да кажа кой ще е титуляр специално в защита. Имаме добра конкуренция, ще видим“, сподели наставникът на Левски.

„Играхме с двама нападатели в днешния мач. Супер е, че Стивън  и Здравко вкараха гол. Ще правя ротации в нападение. Не вярвам, че ще има нови в Левски освен Билал Бари“, каза още той.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай