Ханза мисли за смяна на Дочев

Според "Билд" рокадата може да стане до 3 януари

Ханза мисли за смяна на Дочев | StandartNews.com

Българският футболен треньор Павел Дочев е заплашен с уволнение от германския третодивизионен Ханза (Рощок), съобщи в. "Билд".
Дочев пое състава през май миналата година, а през това лято пред отбора беше поставена цел да атакува промоция. След лоша серия в последния месец и само две спечелени точки в пет мача Ханза се свлече на осма позиция с 27 точки, на 10 точки от третото място, което дава право на участие поне в бараж за втора Бундеслига.
"Аз съм отговорен за успехите и за неуспехите на отбора. Вярвам, че имаме достатъчно сили, за да излезем от тази ситуация. Пожелавам на всички приятно изкарване на коледните празници, а след това ще видим", коментира 53-годишният специалист.
Ханза разочарова в последния си домакински мач за годината след поражение с 0:2 от закъсалия Енерги (Котбус) пред 20 хиляди зрители в събота. Веднага след срещата отново се разгоряха дискусии за евентуалната смяна на Дочев още по време на зимната пауза и преди старта на подготовката за втория полусезон на 3 януари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай