Капитанът на Левски: Нямаме притеснения от нищо

Клубът работи перфектно, категоричен бе Живко Миланов при прибирането на "сините" от лагера в Турция

Капитанът на Левски: Нямаме притеснения от нищо | StandartNews.com

Капитанът на Левски Живко Миланов обяви днес, че играчите не са притеснени от нищо, защото клубът работел перфектно.

“Свършихме доста работа. Имахме два тежки лагера. Мисля, че Левски ще е готов за първия мач срещу ЦСКА. Работихме върху всичко. Надявам се това да се види в мачовете. Тогава ще стане ясно какво сме свършили.

Притеснения нямаме от нищо. До момента клубът си работи перфектно. Нормално е постоянно да излизат всеки ден нови новини и футболистите да четат и да питат за какво става въпрос. Но това не е наша работа. Това си е работа на хората, които са над нас. Тяхна работа е да видят какво ще свършат.

За момента клубът работи перфектно. Когато има някаква неяснота и започне да не функционира нормално, тогава всеки може да пита. Но в момента това не е наша работа.

Надявам се да започнем полусезона с добра победа в дербито и нещата да тръгнат. Новите правят добро впечатление. Добри професионалисти са и се надявам да се напаснат към отбора с течение на мачовете”, каза Миланов при прибирането на тима от Турция.

По-късно днес изпълнителният директор на Левски Павел Колев ще се срещне с феновете на тима. Този път срещата е закрита за медии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай