Камата иска победа над "Реал" с фалшива дузпа

Камата иска победа над "Реал" с фалшива дузпа | StandartNews.com

Прогнозата на Христо Стоичков за предстоящото дерби на Испания в неделя е, че бившият му отбор "Барселона" ще успее да победи "Реал". Камата чака с нетърпение как ще се развие реваншът от 1/8-финалите на Шампионската лига срещу "Манчестър Сити" тази вечер, предава Спортал.

Предстоящият мач на "Барса" той коментира така: "Много важен  на финалната права на първенството. Всяка среща е различна. По-важен обаче в момента е двубоят със "Сити". Ще се види кой как играе, как се представя. Все пак мисля, че "Барса" ще спечели титлата в Испания. Устройва ме да победи "Реал" и с 1:0 с несъществуваща дузпа. Най-важни са трите точки".

Стоичков не пропусна да коментира и двете суперзвезди Меси и Роналдо: ""Няма съмнение в качествата на всеки един от тях. Меси е там, където трябва да бъде, а Кристиано е в по-деликатна ситуация. Всички футболисти преминават през лоши моменти. И на мен ми се е случвало. Работа е на треньора да взима решения, да говори с играча. Не обичам да правя сравнения, защото това е липса на уважение. Меси в момента е в по-добра форма, но всеки може да се възползва от дадения момент."

На въпроса за сравненията, които се правят между него и Луис Суарес, отговорът беше: "Дано наистина да прилича на мен, но трябва да извърви своя път. Той пристигна с етикета на проблемен футболист след Мондиала, но съм сигурен, че ще бъде важен на отбора в битката за спечелването на трите трофея, за които Барса се бори".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай