Как се подготвя Кобрата за мача с Франк Мир

Българинът тренира с Ибн Кейсън на американска земя

Как се подготвя Кобрата за мача с Франк Мир | StandartNews.com

Кубрат Пулев се подготвя усърдно за мача си с ММА боеца Франк Мир и прави всичко възможно да привикне към новите условия за предстоящата на 27 ноември 2021 г. в Тексас гала вечер. 

Освен че рингът ще бъде триъгълен, а част от ММА ударите ще са позволени, българинът ще трябва да смени и боксовите си ръкавици. Той ще се качи на ринга с доста по-малки предпазители за ръце. За разлика от боксовите, те са отворени отдолу на дланта и пръстите са свободни. 

За да свикне с тях, Пулев проведе тренировка с познатия треньор Ибн Кейсън, предаде bTV. Той работи с българина от 2019 г. насам и беше в ъгъла му по време на мача за титлите на Световната боксова асоциация (WBA), на Световната боксова организация (WBO), на Международната боксова федерация (IBF) и на Международната боксова организация (IBO) срещу Антъни Джошуа в края на 2020 г. 

След тази загуба Пулев не се е качвал на ринга, а предизвикателството срещу именития ММА боец ще е първо по рода си за боксьора. 

Мачът му с Франк Мир ще е черешката на торта на гала вечерта на стадион "Глоуб Лайф Фийлд". Зрителите ще имат удоволствието да видят и изпълнението на една от най-известните хеви метъл банди - Металика. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай