Изненада! Реди се голям трансфер в ПСЖ

Кой може да оглави парижани от новия сезон

Изненада! Реди се голям трансфер в ПСЖ | StandartNews.com

Изненадваща новина дойде от френските медии.

Френският шампион Пари Сен Жермен вече обсъжда името на треньора на Рома Жозе Моуриньо за заместник на Кристоф Галтие, твърди RMC Sport. Изданието пише, че съветникът на парижани - Луис Кампос е провел разговори с агента на треньора Жорже Мендеш.

Специалния не участва директно в преговорите, които е оставил на своя агент, тъй като е максимално концентриран върху края на кампанията с Рома. Източникът обаче твърди, че Моу проявява интерес към работата.

Кампос смята, че двукратният победител в Шампионската лига е перфектният кандидат да води ПСЖ от следващия сезон. Продължаване на договора на настоящия треньор Галтие е малко вероятно след ранните отпадания от Шампионската лига и Купата на Франция.

Моуриньо има договор с Рома до 2024-а година. Миналата година той изведе отбора до трофея в Лигата на конференциите, а този сезон италианците стигнаха до полуфиналите на Лига Европа. Те ще играят първия мач от полуфиналите срещу Байер Леверкузен в четвъртък.

Специалния върди, че се чувства много добре в Рома, но португалецът често прави намеци, че не е доволен от бюджета, който му отпуска клубното ръководство, и не може да изгради достатъчно боеспособен отбор, който да се бори успешно на няколко фронта. Със сигурност в ПСЖ Специалния не би имал подобни проблеми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай