Ирина плакала при гола на Кристиано

Ирина плакала при гола на Кристиано | StandartNews.com

Ирина Шейк не е превъзмогнала напълно Кристиано Роналдо. Близки до нея твърдят, че тя е плакала с глас при гола на Кристиано Роналдо във вратата на "Шалке" при успеха с 2:0 като гост в първи осминафинален мач от Шампионската лига. С това попадение Роналдо се изравни на върха в класацията за най-много голове в европейските клубни турнири с Лео Меси и Раул Гонзалес. Тримата имат по 76.

В Испания обаче продължават да се занимават с рождения ден на Роналдо, който бе няколко часа след срамното 0:4 от "Атлетико". "Сърдит му бях. Покани ме, но предпочетох да си остана у дома, защото не смятам, че беше морално да празнува", изригна халфът Тони Кроос.

Ние сме едно семейство, а Карло Анчелоти е нашият баща, каза защитникът на "Реал" Пепе след успеха над "Шалке". "След гола на Марсело отидохме при треньора ни, защото той го заслужава. Ние сме колектив", добави бранителят. "Роналдо не е обсебен от головете си. Той иска тимът да печели", добави бранителят Марсело. "Победата е много важна, дава ни спокойствие", сподели пък Анчелоти.

Шоколад спасил хикса на "Базел"

Парче шоколад на полувремето спасил "Базел" от загуба у дома срещу "Порто" в осминафиналите в Шампионската лига. Швейцарците удържаха 1:1. "Видях, че момчетата са много уморени и на почивката им дадох сладко, за да върнат силите си", разкри треньорът Паоло Соуса. Той добави, че голмайсторът за "Базел" Гонзалес е загубил съзнание при попадението. "Беше страхотен удар. Приличаше на нокаут", добави Соуса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай