Илиев спря "Левски"

Илиев спря "Левски" | StandartNews.com

Отборът на Левски не успя да се пребори за победата в мача срещу Локомотив (Пловдив). "Сините" стигнаха само до 1:1 в гостуването на "Лаута" срещу Локомотив (Пловдив) в първи мач от 24-ия кръг на "А" група. Така столичани във втори пореден мач бяха спряни от свой бивш наставник тази седмица, съобщава sportal.bg. Първият гол на Ванчо Траянов за сезона даде аванс на "черно-белите" в 17-ата минута, а със своето дебютно попадение Венцислав Христов донесе точката на гостите в 54-ата минута.

Двубоят бе дебютен пред пловдивска публика за новия треньор Илиан Илиев, който бе посрещнат с транспарант:"Добре дошъл, Илиане", а спечелената точка също бе първа за него. Единствената промяна в състава на "смърфовете" от мача с Лудогорец бе на върха на атаката. Голмайсторът Мартин Камбуров се завърна след три мача наказание.

Стойчо Стоев бе направил две промени в стартовите 11 от равенството с Монтана. Капитанът Веселин Минев се завърна и смени Мики Орачев, а Венци Христов бе на пейката и като титуляр започна Радослав Цонев.

Феновете на Локо и Левски почетоха 3-ти март с трибагреници в началото на срещата. "Не щях да съм турский и никакъв роб", пишеше на хореографията на Сектор "Б".

"Смърфовете" прекъснаха серията си от две поредни поражения, но останаха без победа в седми мач и на седмо място 21 точки. Последният успех бе на 20-и ноември срещу Монтана с 1:0. Така Левски остана на второ място преди останалите мачове с актив от 36 точки, като изостава на девет от Лудогорец, който има мач по-малко. При победа на Берое срещу Ботев (Пловдив) "сините" ще бъдат изместени от втората позиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай