Холандец подсили "Славия"

Холандец подсили "Славия" | StandartNews.com

Холандец подсили отбора по хокей на трева на "Славия" от няколко дни. Става въпрос за 27-годишния Мартин Холткамп, който ще играе хокей на трева за "белите". Той живее и работи в България от три години, като изпълнява ръководна длъжност в голяма международна компания. В родината си Холткамп е носил екипа на клуб от град Грьонинген. Той може да играе като защитник и като халф.

"Славия" е принуден да участва под чуждо име в Държавното първенство, въпреки влязло в сила решение на Софийски градски съд. УС на федерацията по хокей на трева не иска да изпълни решението и не допуска клуба до участие в шампионата. От ръководството на "белите" са сезирали прокуратурата по случая.от няколко дни. Става въпрос за 27-годишния Мартин Холткамп, който ще играе хокей на трева за "белите". Той живее и работи в България от три години, като изпълнява ръководна длъжност в голяма международна компания. В родината си Холткамп е носил екипа на клуб от град Грьонинген. Той може да играе като защитник и като халф.

"Славия" е принуден да участва под чуждо име в Държавното първенство, въпреки влязло в сила решение на Софийски градски съд. УС на федерацията по хокей на трева не иска да изпълни решението и не допуска клуба до участие в шампионата. От ръководството на "белите" са сезирали прокуратурата по случая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай