Гришо се изнерви, смени 5 ракети

Надявам се вдруги ден да съм по-добре, коментира Димитров след победата си в Париж

Гришо се изнерви, смени 5 ракети | StandartNews.com

Първата ни ракета Григор Димитров коментира пред БНТ успеха с 3:0 сета над Грегоар Барер в двубой от първия кръг в турнира от Големия шлем - Ролан Гарос.

"Труден мач, почти два дни без тенис бях. Просто трябваше да се нагода към условията. Това беше най-важното. Всяка една точка е важна в момента, кортът е бавен, топките са тежки. Надявам се вдругиден да съм по-добре. Не е лесно, когато нямаш подкрепата, но аз тук чувствам подкрепата на феновете от България и те много ми помогнаха да победя тази вечер, продължаваме напред", коментира Димитров след двубоя.

"Не беше лесно след тези месеци, правилната нагласа и позитивизма са най-важните неща, в последните седмици на годината трябва да дам максимума от себе си, както и да видим какви ще са целите за следващата година", добави той пред БНТ след успеха над Барер. Заради влажното време в Париж топките ставаха много тежки и Гришо скъса кордажа на пет ракети, което го изнерви доста в мача с Барер.Но накрая се оказа за пореден път, че скъсаното е на кадем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай