Голяма промяна в Лудогорец, решението на Ивайло Петев

Кого отстрани треньорът на "орлите"

Голяма промяна в Лудогорец, решението на Ивайло Петев | StandartNews.com

Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев задраска още двама от чужденците в състава. Това са централният защитник Игор Пластун и фланговият нападател Рик Джонатан.

Те не попаднаха сред картотекираните за същинската фаза в Лигата на конференциите. Разградчани са в група Н с Фенербахче (26.10. - г., 09.11. - д.), Спартак Търнава (21.09. - д., 30.11. - г.) и Нордселанд (05.10. - г., 14.12. - д.). Наставникът на "орлите" обаче ще може да разчита на последното попълнение - 24-годишния французин Мунир Шуиар, който пристигна в последните дни на трансферния прозорец. Крилото бе взет за заместник на продадения в ПАОК Кирил Десподов.

Пластун и Рик се присъединиха към станалия вече доста дълъг списък от иностранци, които изгоряха. Дори за двубоите в Първа лига в Лудогорец не разчитаха на бранителя Педро Енрике и нападателя Дорин Ротариу, като последният бе освободен. След това от състава изпаднаха Пипа (б.а. - даден под наем в Уест Бромич) и Раи Насименто. Сега дойде ред и на украинеца и бразилското крило. Разградчани още не са намерили нови тимове на Енрике и Раи, които ритат за дубъла. Явно към тях ще се присъединят и Пластун и Рик, които обаче ще влизат и в ротацията на първия тим, пише "Тема Спорт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай