Голяма новина за Гришо, обявиха ключова дата

Срещу кого се изправя Димитров

Голяма новина за Гришо, обявиха ключова дата | StandartNews.com

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще започне участието си на US Open във вторник (29 август). В първия кръг Гришо, който е поставен под №19 в основната схема, ще се изправи срещу словака Алекс Молчан на корт номер 7 на Националния тенис център „Били Джийн Кинг“.

Мачът ще бъде първи между двамата тенисисти и е част от сутрешната сесия на турнира, което е добра новина за българските фенове, тъй като няма да се налага да се става през нощта заради старта на хасковлията на US Open. Българинът и неговият съперник ще започнат двубоя си най-рано в 19:30 часа. Срещата е втора от програмата на корта, като преди тях има двубой от женската схема между Ашлин Крюгер (САЩ) и Мари Боузкова (Чехия), предаде "Блиц Спорт".

Във вторник своето участие започва и представителката ни при жените. Виктория Томова се изправя срещу американката Пейтън Стърнс, като двете не са се срещали преди това. Техният мач е трети от програмата на корт №12 и ще започне най-рано в 21:30 часа българско време. Преди това трябва да се изиграят срещите Линда Носкова (Чех) – Медисън Бренгъл (САЩ) и Карен Хачанов (Рус) – Майкъл Мо (САЩ).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай