Ганаец се пазари 5 часа с "Левски" (ОБЗОР)

Ганаец се пазари 5 часа с "Левски" (ОБЗОР) | StandartNews.com

"Левски" видя голям зор, докато се уреди с първото си ново попълнение от чужбина. "Сините" се бяха договорили предварително с Франсис Нар, но нещата се промениха, след като той влезе в мениджърите в клубната къща на ул. "Тодорини кукли".

Ганайското крило и агентите заформиха пазарлък, който продължи 5 часа. "Още малко и съм готов да го изгоня", ядоса се спортният директор на столичани Георги Иванов, след като излезе да си вземе малко въздух и се присъедини към отбора, който награди деца, участвали в инициативата да направят рисунка на тема - "Какво е за теб Левски". Сагата приключи около 17,00 часа с новината, че Нар е подписал за 3 години. Ганаецът, който досега е ритал в "Баник" (Острава), обяви, че вина за забавянето има и баща му, който явно е настоявал за повече пари.

"Радвам се, че договорът е факт. Това е млад футболист с качества и се радвам, че е в "Левски". Имахме проблеми с мениджърите, както и с клуба му", допълни Георги Иванов. Той разкри, че в понеделник договор с "Левски" ще подпише и Александър Александров, който стана свободен агент, след като не се разбра с "Лудогорец". Лионел Катанбала си тръгва същият ден официално от "Герена", а в сряда това ще стори и Денис Махмудов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай