Флорентино Перес: Реал Мадрид не се предава

Босът на "кралете" вярва в успеха над Барселона

Флорентино Перес: Реал Мадрид не се предава | StandartNews.com

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес говори пред медиите преди дербито с Барселона. Ел Класико е довечера от 21:00 часа на стадион "Камп Ноу". В навечерието на най-чакания на мач Перес заяви, че мотото на неговият тим е "Никога не се предавай", като допълни, че "кралете" ще оставят сърцата си на терена, за да могат да се поздравят с успех.

Перес също така изтъкна, че испанският гранд може да се похвали със сериозен ръст, както на спортно и икономическо ниво, така и по популярност в световен мащаб.

"В навечерието на Ел Класико ние трябва да продължим да работим, за да може този мач да не престава да пали интереса на феновете по цял свят и да бъде флагмана на нашия спорт в световен мащаб. Реал е много конкурентен отбор и това е окуражаващо за нашите фенове. Мотото на отбора ни е "Никога не се предавай" и това ще бъде така до самия край. Футболистите ще оставят сърцата и душите си на терена в преследване на успеха. Реал продължава да расте на спортно, икономическо и социално ниво. Ние водим във всички класации. Реал е клубът с най-много публика в света. Имаме над 326 милиона последователи в социалните мрежи и над 3 милиарда гледания на видеата ни. Официалният ни сайт пък е най-посещавания в света, като е три пъти по-посетен от този на втория Ливърпул и пет пъти повече от третия - Манчестър Юнайтед", обяви строителният магнат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай