Фенове на опашка в МВР заради Тити

"Дунав" спечели четвъртия мач от финалната плейофна серия срещу "Левски" със 73:71

Фенове на опашка в МВР заради Тити | StandartNews.com

Папазов изригна отново, подкрепян от Вили Вуцов

Масово посещение в полицията имаха ултрасите от Самоков. Те бяха принудени да подписват протоколи, че няма да нападат Тити Папазов по време на предстоящите баскетболни плейофи между "Рилски спортист" и "Левски".

Враждата по оста вече стана историческа. Ултрасите от Самоков са твърдо решени да напляскат треньора на "сините". Голяма част от подписалите протоколи са известни и като запалени привърженици на футболния ЦСКА. Самоковци са сред най-уважаваните в сектор "Г". Серията стартира в сряда с мачовете "Лукойл" - Черноморец" и "Черно море" - "Ямбол". "Сините" и "Рилски" играят в четвъртък от 20,30 ч. в зала "Универсиада".

Папазов остана верен на стила си и взе участие в поредния луд екшън. Този път Тити се развихри след мача от женските финали между "Левски" и "Дунав". "Сините" загубиха със 71:73 и се стигна до решителен пети двубой в събота в Русе от 17,30 ч. От лагера на домакините мощно атакуваха съдиите, претендирайки, че са били ощетени.

Неудържимият Папазов, подкрепен от Вили Вуцов, потърси сметка на реферите след двубоя и се нахвърли на треньора на русенки Георги Божков. "5 секунди! Кажи ми честно, нали си мъж?! Айде, признай, кажи!", крещеше Тити в лицето на специалиста. Новият треньор на мъжкия ни национален отбор Георги Младенов също бе в "Универсиада", но не успя да го успокои. "100-процентови 5 секунди! Не ни ги дадоха, а в тях можеше всичко да се случи", обясняваше му разпалено Папазов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай