Фенове навиват Мъри да поеме Левски

Той ще мисли, предстоят преговори

Фенове навиват Мъри да поеме Левски | StandartNews.com

Завръщането на Станимир Стоилов начело на Левски отново става актуална тема. Мъри е провел среща с "Ултрас Левски" и условието си да поеме отбора, а то е - футболистите и служителите да получават заплатите си без никакви закъснения.

 В близките дни Станимир Стоилов да проведе среща и с представители на букмейкърската компания, която в момента спонсорира Левски.Както е известно, Palms Bet преговаря със собственика на "сините" Наско Сираков да стане генерален партньор на клуба и логото на фирмата да стои на гърдите на екипите на футболистите.Очаква се контрактът между двете страни да бъде сключен преди Общото събрание на сините, което е насрочено за 31 август.

Поне такива анонси бяха обявени от временния изпълнителен директор Константин Баждеков.В никакъв случай обаче не може да се каже със сигурност дали Стоилов ще поеме отбора. Известно е, че той има високи финансови претенции, свикнал е и на солидни възнаграждения в чужбина.

Не е изключено това да бъде пречка пред подписването на договор, ако не се напряват взаимни компромиси.След Общото събрание на акционерите ще има промени на всички нива.

В управата на клуба трябва да влезе Лъчезар Петров, който е член на борда на директорите на Palms Bet.Наред с феновете, известен журналист също навива Станимир Стоилов да се завърне на "Герена".

Предстои да видим обаче дали мисията им ще завърши с успех.През лятото Стоилов се срещна и с кандидат-собственика на „сините“ Джоузеф Диксън, но тогава до смяна на притежателя на мажоритарния пакет акции на клуба не се стигна.

   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай