Евтин полет вкарал славист в беля

Евтин полет вкарал славист в беля | StandartNews.com

Младата звезда на "Славия" Дуде Ндонгала се озова при юношите на отбора за наказание. Крилото го отнесе за самоотлъчка. Дуде отпрашил преди време без разрешение за Франция, а след това дал несериозното обяснение, твърди "Гонг".

Ндонгала се защитил, че просто си е намерил евтин самолетен билет за Париж и решил да отскочи набързо. След като се върнал, треньорът Александър Тарханов го наказал за няколко дни. Руският спец ще реши докога да трае санкцията за Ндонгала. "Длъжни сме да окажем съпротива и да играем правилно. "Лудогорец" има доста класни футболисти, всички знаем това", заяви руснакът преди дербито с "Лудогорец". Халфът Емил Мартинов ще пропусне двубоя заради наказание. "Всеки ден е много важен за нас, все още не ни се получава всичко. Вратарят ни струва много, но е важен отборът, не искаме на всяка цена да има напрежение. Винаги искаме да се сравняваме с отбори като ПСЖ, "Реал" или "Челси", но не можем, а трябва да се стремим към това", добави Тарханов.

"Белите" са трудни, алармират в Разград

"Славия" е традиционно труден отбор за нас. Това алармира изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев. Той заяви пред "Стандарт", че очаква хубав мач в събота, но вярва, че "орлите" ще спечелят за девети пореден път в "А" група. "Определено има положителна промяна при тях. Да не се лъжем, мачът няма да е лесен. През есента те стигнаха до 1:1 с нас, а в София спечелихме трудно. Така че не трябва да има подценяване. А аз съм сигурен, че нашите футболисти ще се отнесат много сериозно", добави още Петричев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай