Ел Маестро изплю камъчето за Мартин Стойчев

Треньорът на ЦСКА говори след поражението на отбора в Турция

Ел Маестро изплю камъчето за Мартин Стойчев | StandartNews.com

Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, говори след поражението на отбора с 0:1 от Трактор Сази на лагера в Турция. Ел Маестро акцентира, че загубата е неприятна и призна за кадрови проблеми в отбора. 

"Никога не е добре да губиш, тъй като ние сме състезателен отбор и търсим победата. Ако погледнем шансовете и развоя на мача, в който крайния резултат е нелогичен с оглед шансовете, които имахме, особено през първото полувреме, не трябваше да губим. След това допуснахме нещастен гол.

Нападателите ни имаха мощ през първото полувреме и създадоха достатъчно положения и бяхме опасни напред. Те са във фитнес дефицит и трябва да се подобряват. Поради стечение на обстоятелствата Матиас и Майкъл не са в оптимално състояние. Радвам се, че Илиян и Марк получиха игрово време. Хайнц получи контузия в глезена и няма да е на разположение в следващите два-три дни, за да се възстанови.

Доколкото знам, Дюкенс Назон в момента прави медицински прегледи в Кипър. Надявам се скоро Каранга да се появи скоро. Подписахме с него миналата седмица, но знаем от началото, че той има някои проблеми с документите си в Бразилия. Очакваме го да се присъедини към следващите дни и не се е присъединил към нас поради бюрократични причини. Мисля, че Мартин Стойчев скоро може да заиграе за нас. Следим го от известно време и има страхотен потенциал. Смятам, че сме близо до договорката с този играч.

Надявам се Иван Турицов да не напуска отбора. Той също е много добър играч. Има интерес към него както към всички добри играчи. Той играе всеки мач при мен и е важен футболист за отбора. Днес направихме твърде много фалове за нашето ниво. Съдиите тук в Турция не са на високо ниво, което създава недоволство по време на мачовете. Смятам, че трябва да се контролираме при дисциплината доста по-добре", завърши Нестор Ел Маестро, пише "Топ спорт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай