Efbet и WinBet в спор за най-добър букмейкър в България

Пазарът за онлайн залози в България тепърва прохожда, което води до по-малък каталог с букмейкъри

Efbet и WinBet в спор за най-добър букмейкър в България | StandartNews.com

Пазарът за онлайн залози в България тепърва прохожда, което води до по-малък каталог с букмейкъри. Лицензирани са няколко чуждестранни платформи, но в тази статия ще стане въпрос за най-добрите български компании за залагане. Привлечени от апетитните промоции, високите коефициенти и мултифункционалните сайтове, залагащите си откриват сметки и участват безпроблемно в хазартните игри.

Къде е подходящо да се регистрирате и да залагате с реални средства, научете в следващите редове.

Къде са най-добрите спортни залози

Анализ на легалните сайтове за спортни залози показва, че най-високи коефициенти се предлагат в Efbet. Българският букмейкър е доста щедър в това отношение и се стреми да предлага примамливи ставки както за основните, така и за алтернативните маркети.

В платформата са включени над 20 дисциплини, като най-популярни се оказват: футбол, хокей на лед, баскетбол, електронни спортове и тенис.

Залагащите участват с единични и множествени селекции, придружени от минимален облог на стойност 0.50 лева. Добавени са залози на живо, които се активират след началото на спортните събития, а дори част от мачовете са съпътствани от лайв стрийминг. Необходими са профил и текущ баланс, за да гледате любимия си отбор на живо.

Ако усетите несигурност в съставения залог, затворете го чрез опцията Cash Out. Ще приберете частична печалба, базирана на резултатите и оставащото време до края на включените срещи.

Виртуални спортове

Победител в тази категория е Winbet, който предлага виртуален футбол и баскетбол. Фишовете се съставят по подобие на спортните залози, но времето за провеждане на събитията е сведено до няколко минути.

Сходствата с истинските дисциплини са видими – добавени са статични положения, картони, дори са взаимствани имената на реални тимове. В УинБет присъства виртуална лига, както и прототипи на Европейското и Световното първенство. Можете да залагате с най-малко 0.50 лева, а спечелените суми се изплащат автоматично към клиентския баланс.

Плащания

Efbet и WinBet оперират с идентични разплащателни системи, които са достъпни за български потребители. Приемат се преводи посредством банкови карти и електронни портмонета, без да се добавят комисионни.

Все по-използвани са локалните платежни системи – FastPay, Easypay и Cashterminal, при които депозитите се одобряват на мига. Минимумът за внасяне в двете платформи е 10 лева, докато минималната сума за теглене е фиксирана на 30 лева.

Трябва да внимавате с някои от разплащателните способи, тъй като не се класират за оферти при депозит.

Мобилни залози

Трябва да признаем надмощието на Ефбет пред останалите български букмейкъри що се отнася до мобилността. Компанията разполага с две приложения за iOS и Android, които се поддържат от повечето версии и предлагат достъп до всички функционалности. Добавена е функция за влизане с пръстов отпечатък, можете да активирате известия при гол и да затворите залозите си през апликацията.

На този етап WinBet предлага единствено мобилна браузър версия. Тя се зарежда през всички мобилни устройства и не зависи от размера на екрана. Влизате в платформата през смартфон и получавате достъп до формата за регистрация, разплащателните методи и текущите залози. Можете да се класирате за всички бонуси и да увеличите печалбите си чрез Super Hot.

Efbet и WinBet се нареждат сред най-добрите и надеждни платформи за залагане на родния пазар. Разгледайте актуалните им предложения във Fbet.info и се регистрирайте в уебсайта, който покрива изискванията Ви.

Бъдете отговорни и се наслаждавайте на залозите. Не ги превръщайте в порок!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай