Двама от "Звезда" искат в "Левски"

Тигъра раздава цял час автографи в Петрич

Двама от "Звезда" искат в "Левски" | StandartNews.com

Двама играчи на "Цървена звезда" се предлагат на "Левски". Това разкри Нешко Милованович, който се завърна на "Герена", за да кара стаж като треньор.

Халфът Милош Нинкович и още един титуляр на гранда от Белград са обявили, че са готови да дойдат в София, още преди месец. Както е известно "червено-белите" не са в добро финансово състояние и част от звездите им търсят къде да продължат кариерата си. На "Герена" ще търсят нови попълнения за почти всички постове от лятото, когато ще се завърне Георги Иванов.

Иначе Дъстли Мюлдер поднови тренировки заедно с останалите и се очаква да бъде на линия за мача с "Черно море". Варненци се похвалиха в сайта си, че имат четирима национали и обявиха, че искат да продължат серията си без загуба от началото на плейофите.

Елин Топузаков пък освободи двама от контузените, за да радват таланти от Югозапада. Вратарят Пламен Илиев раздава цял час автографи заедно с Антон Огнянов след поредния турнир за малчугани в чест на юбилея. В надпреварата взеха участие осем отбора от региона. Малчуганите играха със специални фланелки, които им останаха за спомен. Победител стана ОУ "Гоце Делчев".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай