Драми! Манчестър Юн и Аякс изхвърлени от Шампионска лига

Атлетико Мадрид и Бенфика ликуват и отиват напред

Драми! Манчестър Юн и Аякс изхвърлени от Шампионска лига | StandartNews.com

Манчестър Юнайтед за пореден път отпада безславно от Шампионскатка лига. Червените дяволи заслужено бяха отстранени от Атлетико Мадрид, след загуба с 0:1 на реванша в Англия и общ резултат 1:2.

През първата част възможности имаше и пред двата отбора, като домакините в началото създадоха повече положения пред вратата на Атлетико.

В 41-ата минута гостите поведоха. Антоан Гризман с меко центриране намери Ренан Лоди непокрит в наказателното поле, а той отблизо с глава не остави шанс на Де Хеа и вкара за 0:1.

През второто полувреме една от главните фигури в мача беше вратарят на Атлетико Ян Облак. Изключителен вратар, който отново доказа световната си класа. Юнайтед натискаше, но безидейно. И отново доказващ зависимост от ветерана Роналдо. А е ясно, че той не може вече да им решава всеки мач.

До края за Атлетико не бе проблем да удържи преднината си и да се класира за четвъртфиналите.

В другия  мач тази вечер, в известен смисъл сензационно Бенфика отстрани Аякс в Амстердам след 2:2 в първия мач и победа с 1:0 на реванша. Така и двата гостуващи тима тази вечер отиват напред в четвъртфиналите на Шампионската лига.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай