Coolfit - на една ръка разстояние

Мобилното приложение дава достъп до най-добрите фитнес и лайфстайл обекти

Coolfit - на една ръка разстояние | StandartNews.com
  • Най-големите корпорации в България се довериха на приложението Coolfit 
  • Бум на новата социална придобивка!

Омръзнало ви е от забързаното ежедневие, изпълнено с работа, и имате нужда да разпуснете по достъпен начин? Ние имаме решение за вас. Новата корпоративна карта Coolfit дава възможността всеки собственик на бизнес да осигури на персонала си достъп до най-добрите фитнес и лайфстайл обекти, само на една ръка разстояние. 

През последните седмици едни от най-големите корпорации в България се довериха на приложението Coolfit и започнаха съвместната си работят с тях.

Coolfit е мобилно приложение, което има за цел да осигури на работещите хора, които искат да подобрят живота си и физическата си активност, лесен и удобен начин да го направят, чрез достъп до разнообразни фитнес и лайфстайл обекти. В тези обекти са включени най-търсените и успешни фитнес вериги в България, а именно - Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness, осигуряващи най-добрите и модерни фитнес услуги в момента. С Coolfit, ще имате възможността да се възползвате от множество услуги във висок клас спортни и уелнес обекти, като освен големият избор от фитнес уреди, те включват и различни групови занимания - Zumba, Kango jumps, Pilates, Cross fit и много други. Изборът от обекти ще става все по-голям, след като Coolfit споделят, че предстои да се добавят още много обекти и спортни точки, които ще могат да посетят клиентите им.

Под формата си на мобилно приложение, Coolfit улеснява ползвателите си, като от тях се изисква единствено да отворят мобилното приложение и да предоставят QR кода от екрана на телефона си в обекта.

Предимството на Coolfit е, че дава свобода на работодател и служител сам да избере как да заплати абонамента - може да бъде изцяло или частично финансирана от работодателя и служителя. Към момента, това е първият доставчик на подобна социална придобивка и предимството, което имат CoolFit, започва да дава превес.

Ползите от приложението Coolfit за всеки един човек, могат да се изразят в: повече мотивация както в залата, така и в офиса, повече социални контакти, по-голяма продуктивност, както и изграждане на доверие към самия работодател, което ще подобри цялостно работната среда и отношението към работа

Разглеждайки иновативната услуга, изниква един въпрос: Каква е цената на един Coolfit абонамент? Според самите Coolfit, цената на абонамента ще бъде възможно най-обективна и най-достъпна в света на спортните абонаменти, а освен това всеки служител може да се възползва от още една или две карти за свой близък, които отново ще бъдат на преференциална цена. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай