Цирк! Мощен скандал за пари с Бербатов

Къде се случи деликатната ситуация

Цирк! Мощен скандал за пари с Бербатов | StandartNews.com

Димитър Бербатов се замеси в много деликатен за него скандал.

Преди дни бившият футболист отишъл на ВИП-а на летище София и се възмутил от високите според него цени на паркинга.

Самопредлагащият се за президент на футболната централа се разгневил на висок глас пред слисаните служителки, че таксите за настаняване на скъпите лимузини са скочили заради реконструкцията на терминала.

Свидетели на разгорещените приказки на Бербатов се учудили защо той не оставя бентлито си на обществения паркинг, когато му е толкова скъпо пред салона за високопоставени персони. Защо, като обича да парадира със скромността си,

Бербо не минава през пътническата лента за багаж, но, разбира се, там ще трябва да извади луксозните си вещи от саковете и торбите и да ги сложи в пластмасовите легени и тогава те ще бъдат забелязани от любопитните очи на "простолюдието".

Неслучайно президентът на Славия Венцислав Стефанов често се бъзика с Бербо заради скъперническия му нрав, за който се носят легенди из столичните заведения.

Бербатов обича да парадира с подкрепата си към подрастващите малчугани, но до момента няма данни да е изградил поне едно футболно игрище със собствени средства. И защо да го прави, когато може да пилее пари за собствените си прищевки.

Вероятно Бербатов е уплашен изключително много и от случая с Мартин Петров, който се оплака публично, че е бил ужилен с 4 милиона лева от голяма банка, пише Блиц Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай