"Черноморец" може и да изчезне

"Черноморец" може и да изчезне | StandartNews.com

Димитър Димитров - Херо:

Нещата стават тежки и вече има притеснения за утрешния ден. Не се знае дали ще го има "Черноморец". Надявам се холдингът да даде отговор. Ние се самоиздържаме с трансфери. Митко Събев дава някакви лични средства, но това не е достатъчно. Общината не помага, защото явно има някаква опозиция в местния парламент. Аз имам договор, но ще остана, ако има стабилно финансиране. Егото ми не е такова, че да ми попречи да водя отбор в Б група.

В добри отношения сме с Георги Иванов - Гонзо. Може би ще дойде това време, в което ще се опитам да сменя статуквото си във футбола.

Ако ще работя на такава позиция, ще трябва да е с треньори и личности, чиито виждания съвпадат с моето. В тази 100-годишнина е тъжно да гледаме "Левски" в този вид. Феновете също страдат от това състояние. Тодор Батков дава парите, но работят хората, които са отговорни за спортно-техническата част.

Много ми е интересно какво се случва с ЦСКА. Не мога да кажа дали моделът им ще е успешен. Трябва време, за да преценим. Този човек Александър Томов е магьосник и дори Дейвид Копърфийлд би му завидял.

За мен най-големият проблем са футболните президенти в Изпълкома, които дърпат чергата към себе си и стресират съдиите, които под това напрежение правят глупост след глупост. Много са малко президентите, които не правят тези неща. Не знам дали ще ми стигнат за едната ръка да ги изброя. Това е ужасяващо, но това са факти. Да, сега ще се излее помия върху мен, но така се работи в България. Тези хора си поръчват съдии, а балъците като нас реагират, като са ощетени и после им скачат и ги наричат плачковци.

(със съкращения от Канал 3)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай