"Черните котки" дебнат Вутов

"Удинезе" не се отказва от таланта на "Левски"

"Черните котки" дебнат Вутов | StandartNews.com

София. "Черните котки" също ще дебнат таланта на "Левски" Антонио Вутов, който остана при "сините" въпреки напъните на чужди тимове да го откраднат. За интереса на "Съндърланд" съобщиха италианските медии покрай сагата между халфа и "Удинезе". Англичаните, които се гордеят с котешкия прякор, проучват внимателно ситуацията около техничаря от Мездра.

Вутов, остава трансферна цел за "Удинезе", разкри спортният директор на "фриуланите" Кристиано Джарета. "Вярно е, че следим изявите на момчето, но не задължително за нашия клуб. Гледаме таланти за бъдещето и за "Гранада", и за "Уотфорд", заяви Джарета. "Удинезе винаги е концентриран върху трансферния пазар и следи различни играчи. Потвърждавам, че Вутов ни харесва, ще го държим под око".

Антонио се готвеше снощи наравно със съотборниците си, видя репортер на "Стандарт". "Сините" излязоха с близо 20 минути закъснение за тренировка, явно Славиша Йоканович им беше направил разбор. Напълно възстановен от контузията е и новото попълнение Кевин Бру. Халфът ще бъде на линия за домакинството с пловдивското "Локо". Иначе заниманието беше изгледано от спортните директори Наско Сираков и Христо Йовов. Трима запалянковци също наблюдаваха тренировката, коментирайки любимците си.
Страницата подготвиха:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай