Бяла лавина затрупа "шейховете"

Бяла лавина затрупа "шейховете" | StandartNews.com

София. "Славия" разнищи "Нефтохимик" с 5:1 в София. Мачът бе първи от втория дял във втората седмица на "А" група.

 

Хеттрик на стадиона в "Овча купел" пред 150 зрители наниза Галин Иванов. По едно попадение за "белите" добавиха Ради Василев от дузпа и Веселин Марчев. Чавдар Янков изпорти друг наказателен удар за "белите" през първото полувреме. Иначе гостите откриха малко случайно след гол на Михаел Орачев.

 


Треньорът Милен Радуканов остана много доволен от победата. "Опитваме се да играем силно. На почивката не съм карал на моите футболисти. Казах им да се успокоят и да играят нашата си игра. Получи се. Всеки да си гледа в своята паница", каза Радуканов след мача.

 


Гостите от "Нефтохимик" ревнаха от рефера Радан Мирянов. Треньорът на "шейховете" Златко Янков остана доста разочарован след отсъдените две дузпи за "Славия", които според него са несъществуващи. "Реферът отсъди две дузпи, които са мен са несъществуващи. Това няма как да не повлияе. През първото полувреме играхме. Второто бе за "Славия". Надявам се от следващата седмица да играем на стадиона в Несебър. Имам мотивация за работа, отборът - също", сподели Янков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай