Буш си събра багажа от "Герена"

В сърцето ми има място и за Левски, и за ЦСКА

Буш си събра багажа от "Герена" | StandartNews.com

Нападателят Серджиу Буш тази сутрин е разтрогнал официално договора си с Левски. Новината е на изданието Prosport.ro, което се позовава на източници, близки до играча. Той имаше контракт за още една година със столичани. Повече подробности около раздялата на румънеца със "сините" не се съобщават. Знае се само, че в следващите дни той ще изслуша всички оферти към себе си и се очаква да избере новия си тим максимум до една седмица. 

В Румъния очакват Буш да се завърне в родината си. Той има опит по Италия, България и Англия, но се очаква да заиграе отново в северната ни съседка, за да възроди кариерата си, която през последната година зацикли със синия екип. Нападателят изигра 24 мача през настоящата кампания, но от 7 април не се е появявал на терена. А през 2019 г. е изиграл само 200 минути и това предопредели изпадането му от състава и вече официалната раздяла с Левски.

Малко след това Буш използва официалния си профил в Instagram, където публикува свои снимки с екипите на Левски и ЦСКА и написа „Дойде времето да си кажем „довиждане”. За мен беше чест да дам всичко от себе си за тези цветовете. В сърцето ми има място и за двата!”

Както е известно, преди да премине в Левски, Буш игра и за другия столичен гранд – ЦСКА

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай