"Бултрасите" ревнаха: Искаме истински мач!

"Бултрасите" ревнаха: Искаме истински мач! | StandartNews.com

ЦСКА се зареди за Коматево с гозби в "Беркут"

Заплаха към БФС преди мача "Ботев" - ЦСКА отправиха феновете от Пловдив. На официалната си страница "бултрасите" се опасяват, че централата опитва да реши съдбоносния двубой от 15.30 часа в неделя с "нефутболни средства". При успех на "Ботев" тимът ще се класира в топ 6 на "А" група, за сметка на "Левски". Именно това искат и повечето фенове на ЦСКА, за да подлеят вода на вечния съперник.

"Уважаеми господа от БФС, оставете футбола на футболистите, нека те решат на терена кой какво е заслужил и къде трябва да е в класирането. За пореден път настояваме - не ни карайте да бъдем груби, не защото сме обидени, а защото сме предизвикани. Нека майсторството и мъжеството на терена да решат кой е по-добър.", пише в комюникето на "бултрасите".

Хиляди привърженици на "жълто-черните" не успяха да се сдобият с билет за мача, но ще се изсипят в Коматево. Те ще пробват да си купят билет на черно. Ако не съумеят - ще следят случващото се на терена по огради и покриви на къщи, които са в близост до стадиона.

ЦСКА пък избра да се готви далеч от шумотевицата за важния мач. "Армейците" днес отседнаха в х-л "Беркут" в отстоящото на няколко километра от Пловдив село Брестник. Там "червените" не пропуснаха да хапнат отбрани гозби, специалитет за ресторанта на комплекса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай