Букмейкърите решиха! Бербатов на първо място за шеф на БФС

Той е един сред кандидатите

Букмейкърите решиха! Бербатов на първо място за шеф на БФС | StandartNews.com

Димитър Бербатов е фаворит №1 да наследи Борислав Михайлов начело на БФС. Конгресът е планиран за след по-малко от 20 дни - 15 март.

Вече се появиха няколко кандидати за поста на Михайлов. Според букмейкърите обаче голмайстор номер 1 в историята на националния отбор ще спечели. Неговата победа е оценена със ставка от 1,6. Шанс според букмейкърите, макар и доста по-малък, има и Михаил Касабов. Победа на изпълняващия длъжността президент в момента е 2,25. Останалите кандидати, които към момента попадат в списъка на букмейкъра, са Георги Градев и Георги Иванов - Гонзо, чиито шансове са оценени със 7 към 1 и 15:1.

В същото време пък специалистът по международно спортно право Градев призова всички негови конкуренти да се обединят около фигурата на Стилиян Петров и така на конгреса да има обединена кандидатура. Бившият полузащитник е част от екипа на Бербатов и досега не се е кандидатирал за ръководния пост в БФС. “Българският футбол има нужда от обединение. Всички трябва да сме здраво стъпили на земята - аз съм напълно наясно с моите възможности, но Димитър Бербатов, Георги Иванов-Гонзо, Михаил Касабов, Манол Иванов и Петър Костадинов нямат необходимите качества. Стилиян Петров ги има”, каза Градев

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай