Бруно Рибейро: Нямахме време за почивка

Бруно Рибейро: Нямахме време за почивка | StandartNews.com

Старши треньорът на българския шампион "Лудогорец" отдаде отпадането от "Милсами" на липсата на почивка, многото пътувания и тактическите грешки.

„Първата част беше много добра, не успяхме да вкараме, имахме 3-4 добри ситуации, но през втората рискувахме, рискувахме, заиграхме с трима в защита, опитахме да вкараме гол, но за съжаление ни вкараха от една контраатака. Смятахме, че ще вкараме през второто полувреме, но не успяхме", сподели Рибейро пред Diema sport.

"Играхме на всеки три дни и нямахме време за почивка, сменихме някои играчи, но въпреки това явно се чувства умора, имаше много пътувания. Опитахме се дадем най-доброто от себе си, но не успяхме да преминем във следващата фаза, да постигнем нашата цел."

„Трябваше да работим повече тактически, допуснахме някои грешки. Имахме повече мачове и пътувания, отколкото тренировки, а за този отбор беше важно да тренираме повече."

„Трябва да продължаваме да работим това е нашата основна цел, продължаваме да тренираме и да работим много", завърши Бруно Рибейро.

"Лудогорец" се препъна по пътя си към завръщане в групите на Шампионска лига и то още във втория предварителен кръг, след общ резултат 1:3.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай