Британци с оферта за 1 млн. към "Левски"

Британци с оферта за 1 млн. към "Левски" | StandartNews.com

Букмейкърската къща "bet365" е готова да удари рамо на "Левски" с 1 млн. лева за следващите две години, обяви "Спортал". Новината бе потвърдена за "Стандарт" от шефовете на "сините". Засега обаче не е ясно дали британската фирма ще се нареди сред спонсорите на столичани. Причината за това е, че те вече са обвързани с такава - "Ефбет". "Сътрудничеството ни с тях е от доста време, така че не можем да коментираме повече по въпроса", отсякоха от "Герена". "bet365" е известна в цял свят и дори си има отбор - "Сток Сити".

Иначе феновете се похвалиха с още една добра новина. Вчера пристигнаха седалките, които ще бъдат поставени в сектор "А". Те ще превърнат стадион "Георги Аспарухов" като съоръжение от Евро 2016, защото такива има "Парк Олимпик" в Лион, който ще приеме шест битки от шампионата на Стария континент. Както е известно, от "Левски" правят всичко възможно, за да могат да отворят новата централна трибуна за мача с "Лудогорец". Дербито е на 23 април.

Вчера пък "сините" обявиха, че управата ще се събере за редовното си заседание в четвъртък от 13,30 часа. Засега обаче няма установен дневен ред. Според мнозина обаче основната точка ще бъде представянето на тима в "А" група до сега, както и оценка за работата на Стойчо Стоев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай