Бръснар се шегува с "Ливърпул" за 1 април

Бръснар се шегува с "Ливърпул" за 1 април | StandartNews.com

Играчите на "Ливърпул" Симон Милионе и Лукаш Лейва станаха жертви на шега за първи април. Майтапа го спретна техният съотборник Джон Фланагън, който използва свой приятел - Джон Мей да изпълни култовите номера. Той е бръснар и актьор по професия. Мей бе пратен да вземе от вкъщи футболистите и уж да ги закара до стадиона за тренировка. Двамата обаче едвам сдържали смеха си, когато бръснарят показал уникално лошо шофиране. В колата на Мей обаче Фланегън е бил монтирал камера, за да се наслаждава на майтапа.

Освен че се преструвал на лош шофьор, актьорът разпитвал абсурдни неща футболистите, правил внезапни спирания на автомобила и ги стресирал с песен. Мей попитал вратаря на мърсисайдци Симон Милионе дали си изкарва пари и по друг начин освен с футбол. Докато Лейва е трябвало да отговори на странния въпрос, дали е пуснал специална молба до мениджърът Юрген Клоп, за да играе на тази позиция. Псевдошофьорът слязъл от автомобила да си купи кафе, после отново излязъл, за да купи огромен пакет кучешка храна.

Докато постоянно говорил с майка си по телефона. Двамата играчи се видели в чудо и едвам се сдържали. Особено след лошото изпълнение на песента на Тина Търнър "Private Dance".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай