Божинов гледа към "Левски"

Изписват Константин Баждеков след нов тест

Божинов гледа към "Левски" | StandartNews.com

Валери Божинов отново си направи устата за трансфер на "Герена".

Националът обяви, че е готов да приеме оферта от "Левски", за да спаси кариерата си. Нападателят намекна за това при отпътуването на националите за Япония. Там на 30 май ще се изправим срещу "самураите" в контрола, после гостуваме в Казахстан. "Все още не съм говорил с никой от ръководството. А и за тях се случи нещо много неприятно. Това е клуб с голямо име и традиции. Съжалявам, че не успяха да бият пред собствена публика. Обстановката наистина бе шампионска, но футболистите пропуснаха да станат такива", каза Божинов. Той разкри, че престоят му във "Виченца" е грешка и чака решение на "Спортинг" за бъдещето си.

Преди да обмислят предложението на Валери на "Герена" имат да решават други въпроси - оставката на Иво Тонев като изпълнителен директор, бъдещето на Христо Йовов и др. Шефовете си взеха още един ден за размисъл преди да предприемат действия. Едно от сигурните неща е, че "сините" ще се сбогуват с Рене Михелич. На "Герена" няма да се възползват от опцията да го купят от "Насионал" (Мадейра).

Очаква се днес към нормалния живот да се завърне Костантин Баждеков. Преди да бъде изписан, лекарите ще му направят още един тест. Изпълнителният директор на "сините" преживя тежко провала с титлата и се озова в болница. "Добре е. Бил е посетен от Тодор Батков", обяви членът на УС Георги Марков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай