Бой на бургаското дерби

Бой на бургаското дерби | StandartNews.com

"Нефтохимик" надделя с 1:0 над градския си съперник "Черноморец" в кърваво дерби. Бургаското дерби се състоя в Сливен и бе белязано от нерви и бой на терена. Голът за "нафтата" вкара Петър Димитров в началото на срещата.

В края на полувремето пък Диян Пристов изпусна дузпа за символичните домакини. През втората част "акулите" на Херо натиснаха, но бяха ялови.

В 75-ата минута играчите се сдърпаха, а Васил Калоянов от "Нефтохимик" спринтира от скамейката да раздава юмруци. Съдията Георги Кабаков заслужено го изгони.

"Нафтата" се закани на "Славия"

след успеха в градското дерби. "Направихме това, за което си говорехме, това бе причината да бием", разкри треньорът на "Нефтохимик" Атанас Атанасов. "Момчетата изиграха силно двубоя и го спечелиха. Оттук нататък мислим за следващия мач със ""Славия".

Вървим към изпадане, призна

помощник-треньорът на "Черноморец" Петър Колев след загубата". "За пореден път обаче с един удар към нашата врата ни вкарват гол. Попадението внесе напрежение в действията на футболистите. Намалихме значително шансовете си за оставане в "А" група", откровен бе Колев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай