"Ботев" и "Локо" с призив за любов

"Ботев" и "Локо" с призив за любов | StandartNews.com

"Ботев" и "Локо" (Пд) продължиха да демонстрират джентълменски дух преди битката помежду си. Двата клуба излязоха с общ призив към феновете. Те настояват "ултрасите" да сложат край на омразата и да покажат уважение, че и любов към съперниците си.

"Нека бъдем на висотата на историята! Нека покажем, че можем да обичаме! Нека покажем, че имаме силата да уважаваме! Нека покажем, че любовта и подкрепата за нас са по-ценни от омразата и разрухата!", завършва апелът на пловдивските грандове. Шефовете на "Ботев" и "Локо" вече обявиха, че за пръв път ще седнат заедно на трибуните. Треньорите пък също ще дадат съвместна пресконференция преди дербито, което е в събота от 13,00 часа. Въпреки тези призиви полицията ще вземе всички необходими мерки, за да избегне сблъсъци между двете агитки и отново се очаква да има солидно присъствие на униформени в града през целия ден.

"Смърфовете" обаче ще имат двойна мотивация за успех в "Коматево" пише "Пловдивдерби". Христо Крушарски е обещал сериозна премия на играчите, ако си тръгнат с три точки от леговището на врага. За разлика от тях "канарчетата" ще ритат за стандартно възнаграждение за победа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай